Oldal kiválasztása
Alexa Graphic Agency

Arculattervezés

Légy egyedi velünk!

A céges arculat az a kép, amit a világ felé közvetíteni szeretnél magadról, több mint egy logó. Az egyik legelső dolog, ami az ügyfeleknek, látogatóknak eszébe jut a cégedről. Amellett, hogy konkurenciáitól segít megkülönböztetni, közvetlenül hatással van az eladásokra, bevételekre. Ezért megéri neked is pénzt és időt belefektetned, hogy a céged hosszútávon fellendüljön!

Nem csak abban segítünk neked, hogy egyedi es figyelemfelkeltő tartalmaid legyenek, hanem abban is, hogy a piacon a fogyasztóid körében megnyerő lehess és értékeiddel kitűnhess versenytársaid közül.

Mitől lesz a te arculatterved a legjobb?

Cégek, vállalkozások sikerének elengedhetetlen összetevője a következetes, gondosan megválasztott és felépített céges arculat. Ennek segítségével bárki kitűnhet konkurenciái közül és egy biztos sikert tudhat magának.

Ha mi csináljuk a te arculatodat, akkor garantáltan tartalmazni fogja a az arculatterv legfontosabb tényezőit: 

Márkahűség, bizalom

Saját cégeddel azt kell elérni, hogy amikor egyszer valaki rátalál vállalkozásodra, akkor ne csak nálad vásároljon, hanem később is visszatérjen. A kiváló arculat ebben is segítséget nyújt.

Megkülönböztethetőség és figyelemfelkeltés

A minőségi, egyedi arculat segít az ismertség kialakításában, a konkurencia megelőzésében segíti a megjegyezhetőséget is. Az igazság az, hogy mindenkinek, aki interneten jelen van szüksége van esztétikus, minőségi arculatra, mivel valamivel meg kell fogni a látogatókat, érdeklődőket

Stabilitást, biztonságot sugároz

Fontos, hogy a céged egy stabil hátteret tudjon mutatni a partnereinek és ennek kifejezésében az arculatterv nagy benyomással van.

Nagyobb célközönség benyomását kelti

Az egységes céges arculat egyik legnagyobb előnyei, hogy akár az egyszemélyes vállalkozásokat is segít úgy feltüntetni, mintha sokkal nagyobb cégről lenne szó.

Arculattervezés elemei

Kidolgozzuk neked az egyedi stílusú terveidet, amivel garantáltan sikeres lesz a céged a piacon! Külön-külön és egy csomagban is meg tudjuk neked tervezni. Szolgáltatásaink közé tartozik:

k

Logó tervezés

Segítünk neked egyedi logód elkészítésében. A saját branded kiépítésében. Közösen megvalósítjuk elképzeléseidet.

Névjegykártya

Legyen különleges és a többi közül kitűnő névjegykártyád. Mi segítünk kialakítani valami különleges és felejthetetlen arculatot.

Offline/online tartalom

Online és nyomtatásra is készítünk neked tartalmakat egyaránt. Ne feledkezz meg arról, hogy a kettő együtt működik a leghatékonyabban!

Kiajánló/brosúra készítés.

Készítsd el velünk kiajánlódat akár több oldalban is, hogy mindenki megismerje a céljaidat és értékeidet! Ez számodra is egy jó kiindulópont lehet.

Molinók és roll-upok elkészítése.

Légy feltűnő és figyelemfelkeltő! Alkossunk együtt valami hatalmasat, hogy mindenkinek megmutathassuk!

Könyvek belső és külső tervezése, plakátok, szórólapok.

Tervezzük meg saját könyved borítóját. A külső és a belső tervezés is egyaránt fontos. Kölcsönösen kiegészítik egymást.

Eredményeik

Projekt

ügyfél

folyamatban lévő projektek

csésze kávé

együttműködésünk

01

Megbeszélés

Az első online vagy személyes megbeszélés során a legfontosabb számunkra megismerni a saját és a vállalkozásod célját, célközönségét és azt, hogy milyen üzenetet szeretnél átadni a partnereidnek.
02

Tervek kidolgozása

A megrendelést követően személyes vagy online találkozó keretein belül átbeszéljük az elérni kívánt célt. Ezután mi kidolgozzuk az első tervet, amit elküldünk neked. Ezt követően megbeszéljük, mik azok az elemek, amiken mi változtassunk.
03

Bemutatás

A kidolgozott arculatterveket digitális formába küldjük el. Három- hat különböző kidolgozott anyagot mutatunk be, amiből te tetszőlegesen tudsz választani. Ebben a munkafázisban még megvan a lehetőséged, hogy módosíts.
04

Véglegesítés

A véglegesítés során az általad kiválasztott vázlatok mentén haladunk, addig amíg össze nem állítjuk veled együtt a végleges vizuális tervet. A kiválasztott anyagokat és mintatervet a kért formában (ai, eps, psd, jpeg, png stb.) elküldjük neked.

Nézd meg mit mondanak rólunk…

Kapcsolat

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek. 

Gyakran ismételt kérdések

Mi kell ahhoz, hogy közösen elindulhassunk?

Szükségünk van egy brief-re, amiben pontosan és részletesen leírod az igényeidet, elképzeléseidet, ami nagyon fontos, hiszen így tudjuk személyre szabottan megvalósítani azt, amit szeretnél.

Hány megtervezett anyagot kapunk kézhez?

A megbeszélt tervek és kívánságok szerint háromtól-hat kidolgozott tervet állítunk össze, annak függvényében, kinek mennyire határozott elképzelései vannak.

Milyen formában kapom meg a tartalmakat?

A kész tartalmakat az előzetesen megbeszélt formátumban, tartalomtól függően e-mailen vagy Google Drive-on osztjuk meg (projekt fájlt nem osztunk meg).

Milyen gyorsan történik a megtervezési folyamat?

A felkeresés után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. A megtervezési folyamat három napot igényel, ezt követően elkészítjük anyagaidat. A korrektúrához szükséges idő a megrendelőtől függően változik, általában 1-2 nap.

Van-e lehetőség módosításra?

Természetesen mindenkinek van lehetősége háromszor módosítást kérni, ami ingyenes igénybe vehető. Három módosítókör után plusz költséggel járnak a javítások.

Mi történik, ha elkészült a terv, de mégsem kérem?

A visszamondott grafikai tartalmak felhasználása tilos, jogi következményekkel jár. Az ebbe fektetett munkaóra költségeit kötelezően ki kell fizetni.

Mikor kell fizetni és hogyan lehet megtenni azt?

A kész és kidolgozott arculatterv elkészítése után fizet az ügyfél, csak banki utalással.

Részletfizetésre van lehetőség?

Nem, csak egyösszegben lehet kifizetni az arculatterveket.

Hogyan történik a kapcsolattartás?

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot megrendelőinkkel e-mailen vagy telefonon keresztül. Így bármilyen kérdés merül fel a közös munka során, mi választ adunk rá.

Van-e lehetőség nyomdai kivitelezésre?

Offline tartalmakat is tervezünk nyomtatásra, de ezeknek a grafikáknak a kivitelezésére nálunk nincs lehetőség.